Kurtköy Mutfaklar
Çap Proje Editör Ekibi
6 Ekim 2022

Kurtköy Mutfaklar

Kurtköy Mutfaklar

Lezzetli yemeklerin hazırlandığı mutfaklar, Kurtköy mutfaklar hizmetiyle sosyal bir yaşam alanına dönüşüyor. Mutfak mimarinin en önemli ve temel alanlarından biri olarak her zaman üstün özelliklerle tasarlanması gerekiyor. Zira mutfak hem çok fazla hareketin olduğu hem çok fazla tehlike barındıran nitelikli bir alan özelliği taşıyor. Bu yüzden mimarlar ve iç mimarlar mutfak tasarımlarını tüm yönleriyle düşünerek geliştiriyor. Mutfakta geçirilen zamanda kişiler hareket özgürlüğü yakalayabilmeli, tüm malzemelere kolayca erişebilmeli, kendini kısıtlanmış ya da havasız kalmış hissetmemeli en önemlisi güvenle çalışabilmelidir. Kurtköy mutfaklar yeni nesil mutfak dekorasyonu ve yerleşim planı ile mutfakların daha fonksiyonel tasarlanmasına yardımcı oluyor. Yemek pişirmenin, mutfakta bir şeyler yemenin ve keyfini artıran modern mutfak dekorasyonları, kusursuz bir titizlikle planlanıyor.

Modern Mutfak Dekorasyonu ve Planlaması

Modern mutfak dekorasyonları mükemmel planlama sonucunda ortaya çıkıyor. Kurtköy mutfak projelerinde dekorasyon, yeniden tasarım gibi çalışmalar kapsamında mutfaklara yeni bir yüz kazandırılıyor. Küçük mutfak yapılarında dahi işlevsel planlamalar gerçekleştirilebiliyor. Cap Proje Mobilya Tasarım ve Uygulama ekibimiz, mutfaklarda fonksiyonel alanların yaratılmasında tasarımın önemli olduğunu vurguluyor ve önerilerde bulunuyor. İşte o öneriler;

  • Mutfaklarda tezgâh alanı yeterli genişlikte olmalıdır. Tezgâhın üst bölümü olan lavabo, ocak gibi alanlar ise dikkatle konumlandırılmalı, sadece estetiğe değil işlevselliğe göre de yerleştirilmelidir.
  • Mutfaklarda küçük de olsa ekstra bir depolama alanı kazandırmak hayatı kolaylaştırır. Mini kiler belki bir raf sistemi ile istenilen bu alan oluşturulabilir.
  • Mutfak gereçleri ve servis ürünlerinin her zaman sabit, yeterli depolama alanı olmalıdır.
  • Mutfak dolapları ideal yükseklikte, ergonomik olarak tasarlanmalı ve konumlandırılmalıdır. Dolaplar dayanıklı olmalıdır, duvara sabitlenirken içine konulacak yük hesap edilmelidir.
  • Havalandırma önemli bir detaydır. Mutfağın her an temiz havaya sahip olması için havalandırma düzeni oluşturulmalıdır.
  • Mutfakta ölü alanlar minimal ve modern tasarım fikirleriyle zenginleştirilmelidir.

Kurtköy Mutfak Dekorasyon Fiyatları

Kurtköy mutfak dekorasyon maliyeti projeye göre değişir. Bazı mutfaklarda sadece mobilya değişimine ihtiyaç duyulurken bazılarında sıfırdan bir mutfak inşa edilir, tasarlanır. İşbu sebeple mutfak yenileme fiyatları her projede değişkenlik gösterir. Cap Proje bu konuda size ön görüşme sonucunda net bilgiler verebilir, bütçenizi hesaplamanıza yardımcı olabilir. Bizimle iletişime geçebilir, bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek çalışmalarımızı inceleyebilirsiniz.

Benzer İçerikler

Pendik'te Başarılı Bir Mobilya Dekorasyonu Nasıl Yapılır?
Çap Proje Editör Ekibi
6 Ekim 2022

Pendik'te Başarılı Bir Mobilya Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

Pendik'te Lüks ve Konforlu Bir Yaşam İçin Villa Projeleri
Çap Proje Editör Ekibi
6 Ekim 2022

Pendik'te Lüks ve Konforlu Bir Yaşam İçin Villa Projeleri

Pendik'te Endüstriyel Dekorasyon Aksesuarları
Çap Proje Editör Ekibi
6 Ekim 2022

Pendik'te Endüstriyel Dekorasyon Aksesuarları